Ajanvaraus
Ikioma Lääkäri

Ajanvaraus
Ikioma Hammas

Rahoitus

Resurs Bankin terveystili on helppo ja joustava tapa rahoittaa vastaanottokäyntejä, toimenpiteitä ja leikkauksia. Voit tehdä tilihakemuksen Lääkärikeskus Ikioman asiakaspalvelussa sekä helposti etukäteen netissä tai tekstiviestillä. Luotonantaja on ResursBank AB Suomen sivuliike.

Haluatko maksaa laskulla tai sinulle sopivissa erissä?

Hakeminen

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Kun tiedät toivomasi rahoitusmäärän, voit tehdä hakemuksen alla olevalla sähköisellä hakemuksella tai paikan päällä asiantuntevan henkilökuntamme avustuksella.

  • Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon
  • Saat ostoksille 30–60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa ja tarvittaessa voit valita ostoksellesi esim. jopa 12 kuukautta korottoman maksuvaihtoehdon
  • Tilin avaaminen on maksutonta ja myönnetty tili on käyttövalmis heti. Tilissä ei myöskään ole vuosimaksua.

Tutustu terveystiliin tästä

(Jos rahoitusesite tai tiliehdot eivät aukea selaimessasi, saatat tarvita Adobe Readerin. Voit tarvittaessa asentaa sen tästä.)

Avaa rahoitushakemus tästä

Saat luottopäätöksen heti ja tilin käyttöösi kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti TUPAS-varmenteella. Tämän jälkeen voit asioida Ikioman toimipisteissä näyttämällä oston yhteydessä voimassa olevan henkilötodistuksen.


Tekstiviesti - luotonhaku 

Mikäli sinulla on käytössäsi älypuhelin, voit hakea rahoitusta myös tekstiviestillä (0€) numerosta 18311 hakusanalla TERVEYSTILI

Saat paluuviestinä linkin luottohakemukseen  ja päätöksen heti puhelimeesi!

Tämän jälkeen voit asioida Ikioman toimipisteissä näyttämällä oston yhteydessä voimassa olevan henkilötodistuksen.


Lisätietoja rahoituksesta

Jos sinulla on kysyttävää hakemuksesta, rahoitusvaihtoehdoista tai tiliehdoista, ole yhteydessä Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. 09 622 4308 (ma-pe klo 8-18).